Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné sprchy
Veľmi spokojný.
- Chcel som to a mám to.
Chcel som to a mám to.
Zatiaľ super
- Spokojnosť s podobným zariadením v minulosti.
- Sprcha v záhrade je výborná vec. Už som si kúpila druhú, lebo prvá doslužila.
- super vecička na záhradu
- žiadna
solárna sprch je super vecička do záhrady odporúčam
- V zahradnej sprche sa rychlo
- zohreje voda oslniecka v zasobniku tj vo valci , ma aj zmiesavaciu bateriu, sprcha je napojena na zahradny vodovod.
- Tepla voda zadarmo
Je to najlepsia vec, aku sme doteraz v zahrade mali. Vedla soechy mame 500l sud so slanou vodou, v nom sa ochladime a potom sprachujeme s touto fantastickou sprchou. Pripevnenu ju mame na drevenej rohoži. 1x1 m z duboveho dreva.
- v akcii je vyhodna cena
- rychla montaz
- takmer vsetko potrebne v baleni
- skrutky na prichytenie by mohli byt sucastou balenia
- výborná,rychlá,teplá voda
- teraz na akciu výborná cena
- po uchytení sprchy,dosť nestabilná
- trošku viac litrov
Poslali ste mi nekompletný tovar v dôsledku čoho som ho nemohol vyskúšať. Dobre ste mi zdvihli "TEP". Ešte teraz nadávam na Vašu spoločnosť. Okamžite mi dodajte pomocné súčiastky , ktoré sa montujú na sprchu.
- Zatiaľ som spokojná, používaná dva dni.
Odporúčam.
- široký sortiment
- rýchle vybavenie
- prehlad o stave
skvelý obchod
rychle vybavenie dakujem
Výhodná cena
- Jednoduchá montáž, splnila naše očakávania
- Neviem ešte, máme ju krátko.
Sprchová hlavica nezodpovedá fotke, je úplne iná. Viac sa mi páči na fotke ako v skutočnosti, ktorá je veľká.
Velmi dobra vec v horúcich dnoch. Tepla voda vydrží dokocna aj ked sa deti nasamponovali a sprchovali . Za danu cenu myslim ze je to dobry produkt. Sprchu je najlepsie ukotvit do betonu pomocou priložených hmozdeniek a skrutiek ale ja ju mam zatial na vyrobenom drevenom podstavci kedze ju zatial presuvam na viac miest
- Výborné riešenie, jednoduchá manipulácia
- Jednoduchá obsluha, náročnosť ma montáž takmer žiadna.
- Treba počítať s tým, že tovar je balený v celku čo znamená, že osobným autom ho nepreveziete
- Jednoduchá montáž, výrobok splnil očakávania
- Jednoduchá montáž
Zobrazujem 41 - 60 zo 331 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...17 Ďalšie »