Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné sprchy
- nic
- sprcha po roku praskla z ničoho nič, nebola v nej ani voda, boli dodržané všetky montážne postupy.
Plast sa začal rolovať do vnútra, úplne ju roztrhalo, a pritom nebolo ešte ani teplo, praskla v spoji.
Určite by som ju už nikdy nekúpil, škoda peňazí, spravia to z lacného plastu a reklamáciu neakceptovali!
- super
- nie
kvalitný
- sprška za dobru cenu
OK
- perfektná
- nic
urobil som dobre ze som sprchu kupil , ocenujem najmä vo chvili ked sa mi sprchuje manzelka.
- veľmi dobrá cena
- kvalitný výrobok
- montážne prvky sú pribalené
skvelá sprcha za veľmi dobrú cenu
spĺňa svoj účel
ľahká montáž
/akurát si vopred premyslite, kde ju umiestnite, potrebuje pevný podklad/
Clean pool Tropic 70508
Pridané: 10. augusta 2015
(naposledy upravené 10. augusta 2015)
Zakúpený v TV Products
- do záhrady je to perfektná vec, sprchovať sa dá aj pri nepriaznivom počasi , jednoducha obsluha
je to novinka a odporúčam aj osta tným záujemcom,zaujalo aj jednuduche pripojenie na vodovod, sú však potrebné správne spojky /koncovky/.
je to dobrý tovar
- vyhotovenie , materiál
Už by som si ju určite nekúpil.
- Osviezi v teplych letnych mesiacoch
- Lacne plastove prevedenie
Sprcha splni svoj ucel, ale necakal som také lacne plastove prevedenie, dokonca aj paka na ovladanie vody je z cisteho plastu, ale tak dufajme ze pri setrnom zaobchadzani to nieco vydrzi
Easy 3BPZ0140
Pridané: 30. januára 2015
(naposledy upravené 30. januára 2015)
Zakúpený v Mountfield
- Teplá voda bez elektrickej energie
Nemôžem uviesť žiadne dôvody nakoľko som produkt ešte nedostal.
- zatial sa mi páči iba obal , dizain, farba
- neviem posúdiť, ale podľa návodu to bude demontáž sprchy pred zimou ..t.j. jej nutné zazimovanie
vzhľadom k zime som tovar neskúšala
zatiaľ je január, dúfam, že sa osvedčí v horúce letné dni
- super
Easy 3BPZ0140
Pridané: 26. januára 2015
(naposledy upravené 26. januára 2015)
Zakúpený v Mountfield
- Nebola mi doručená aj keď deklarujete,že ju má na predajni, nieje to pravda
- perfektná sprcha na chatu
kúpili sme už aj druhú sprchu deťom na dvor, je to užitočný pomocník.
spokojný
- slabe prislusenstvo
za tu cenu da sa :)
- dopyt rodiny
- praktickosť v záhrade
vzhľadom na krátkosť používania neviem zhodnotiť. Zmena počasia momentálne nedovoľuje využívať produkt na účel, za ktorým bol zakúpený. Bolo by vhodné pribaliť k produktu aj upevňovacie príslušenstvo (možnosť okamžitej montáže).
- vzhľad
- funkčnosť (vodný prúd)
- kvalita vyhotovenia
- potrebná impregnácia
- drevo pri montáži praská
Výrobok zodpovedá cene. S drobnými úpravami a dákou prácou navyše však spoľahlivo plní účel. Pre nenáročných/stredne náročných užívateľov je to dobrá voľba.
- jednoduchá montáž
- žiadne
odporúčam
Zobrazujem 301 - 320 zo 331 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 15 [ 16 ] 17 Ďalšie »