Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné sprchy
- Ešte je zabalena. Je zima na sprchovanie.
- Super
- Výrobok sa nedá používať, druhá reklamácia, ktorá nebola uznaná . Pri natlakovanom systéme vytlačí tesnenie a strieka voda, keď som doniesol prvý krát tak ten servisný technik v Trnave, doniesol obyčajný elektrikárské kliešte a tým doťahoval ten vývod.Ale za takú predajnú cenu sa neoplatí poslať na expertízu, to mi povedal môj právník, kvôli zdravotným stavom som ešte nemohol zobrať po druhej reklamácii ten perfektný výrobok, zatiaľ som veľa vecí kupoval u Vás ale to sa mi ešte nestalo. Pekný deň Pozsonyi František
- kvalitný produkt
- Dostatočne veľký objem
- Super sprcha mam ju už 4roky a teraz som ju kupoval sestre k sviatku ma dostatočny zasobnik
- Po 10 dnoch sa rozpadol ovladaci venty
- Hrozna kvalita, ruzica preteka napriek vsetkym moznym pokusom o pretesnenie.
Tovar splnil moje očakávania.
- praktická v týchto horúčavách -nemusíte mať ani bazén
- dostatocne mnozstvo teplej vody
- umela hmota
- pomerne rýchlo nahreje vodu
- jednoduchá manipulácia
- dobrá cena
- chýba podrobný návod na napojenie
- voda rýchlo vychladne
Objednala som si solárnu sprchu z dôvodu, že prerábame dom a nemám kúpeľňu. Je to super vec. Teplá voda a môžeme sa umyť všetci. Jedno mínus pre mňa bolo, že keď som skončila prácu neskoro večer, voda bola už studená. Ale zasa v horúcich dňoch sa to dalo vydržať.
Som spokojná a objednávam ju aj mojim rodičom do záhradky.
Dodanie, bolo rýchle, ale keď sme sprchu rozbalili a začali skladať chýbali 1 šrob , 2 podložky, 1 matica čo je skoro polovica toho , čo tam malo byť. Valec sprchy na spodu nieje vôbec začistený , ako to prilepili tak to nechali ,akoby to bol nejaky polotovar alebo čo, je to veľmi škaredé.
- Cena a účel
- Super vec, škoda že som nehľadala skôr.
- Kvapká sprchová ružica, v kuse. Slabý materiál, myslím na tie doplnky.
- Super vecička,len škoda ,že neudrží teplotu do večera,keď sú už chladnejšie večere,ale treba ísť skôr sa osprchovať a je to super na zahradu
- super vec na záhradku
- trochu mám obavy o plastové súčasti, koľko vydržia a žiaľ, treba dať pozor, aby sa nikto o sprchu neoprel, lebo sa ulomí. Ale uvidíme po pár sezónach? Známy má takú istú už tretí rok, tak hádam bude spokonosť.
- ok
- za dobrú cenu, osvieži aj ohreje
Zobrazujem 221 - 240 zo 331 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...17 Ďalšie »